Produsul a fost adaugat la Favorite!
Produsul a fost sters de la Favorite!

Piese auto Ford Fiesta 2005-2008

Obtineti piesele auto Ford Fiesta 2005 - 2008 de pe Piese-Ford.ro . Oferim piesele potrivite la preturile potrivite. #66PP27O5K

SerieAn kW/HPCmcCod motor Tip

Piese originale Ford Fiesta 2005-2008


Piese Ford FIESTA | 2005-2008 | Mk5 Zetec Duratorq Duratec #66PP27O5K

Obtineti piesele auto Ford Fiesta 2005 - 2008 de pe Piese-Ford.ro . Oferim piesele potrivite la preturile potrivite. #66PP27O5K

Pentru multi oameni, Ford Fiesta evoca amintiri despre calatoriile rutiere in familie, cu carpooling si transportul totul sub soare. Acest vehicul emblematic, a fost proiectat pentru a se potrivi cu usurinta intr-un garaj standard, maximizand in acelasi timp spatiul interior de incarcare. Folosind piese aflate deja in parcul sau, Ford a reusit sa mentina costurile scazute, iar inlocuirea unor piese cu plastic si aluminiu a ajutat la usurarea greutatii sale si la cresterea eficientei consumului de combustibil. La urma urmei, Fiesta Mk5 2005-2008 a fost conceput in timpul din anii 1970, cand producatorii de automobile s-au concentrat pe modele de economisire a energiei.

Costul intretinerii

Bugetul dvs. poate fi mic aici: de la cateva sute euro pentru un exemplu bine folosit si cu aspect dur.Cu toate acestea, recomandam sa cheltuiti peste 500 euro pentru a va urca intr-o masina care nu are kilometri lungi sau care au nevoie de multa munca pentru a face asta. Un buget cuprins intre 500 si 1000 de euro  va livra selectii bogate pentru cei care cauta o masina pentru un sofer nou sau un al doilea proprietar. Cu atat de multa alegere, iti poti permite cu adevarat sa faci alegere, asa ca merita sa cauti masini cu mai putini proprietari, deoarece sunt mai susceptibile sa aiba toate documentele lor - facand mai usor sa verifici daca revizia a fost efectuata in mod regulat.

Cat costa rularea unui Ford Fiesta hatchback?

Un Ford Fiesta folosit ar trebui sa va coste foarte putin pentru a rula. Deservirea se poate face oriunde si este ieftin. Materialele consumabile, precum anvelopele si placutele de frana, sunt toate usor disponibile si, de asemenea, ieftine.Aceste servicii nu ar trebui sa va coste mai mult de 150 euro , in timp ce asigurarea ar trebui sa fie si la preturi accesibile; doar  Fiesta ST 150 atrage prime mai mari datorita caracterului sau sportiv.

Ce ar trebui sa caut intr-un hatchback Ford Fiesta second?

Franele anti-blocare au fost o optiune de cost, deci verificati daca au fost specificate cand sunt noi. De asemenea, airbagurile laterale au fost optionale in majoritatea modelelor.Ca si in cazul oricarei masini de aceasta varsta, este esential sa vina cu o istorie cuprinzatoare. Exista o multime de Fieste  asa ca nu exista niciun motiv pentru a cumpara o masina care nu are nici o hartie.Sunt foarte bine protejate impotriva ruginii, astfel incat orice semn de coroziune poate indica o reparatie necorespunzatoare a accidentului sau o vopsea ciobita care nu a fost tratata corect.Interiorul s-ar putea sa fie destul de greu si de neasteptat de privit, dar compromisul este ca se poarta bine. Daca exista un punct slab in interior, sunt manerele care permit accesul la scaunele din spate in modele cu trei usi: se stie ca se rup si costa aproximativ  60 de euro fiecare. Revizia ar fi trebuit sa fie efectuata in fiecare an sau 10.000-12.500 km, in functie de model, iar ST necesita o schimbare a curelei de agregate la 50.000 km.

Recomandarile noastre ce Ford Fiesta hatchback ar trebui sa cumpar?

Diesel are sens daca faceti kilometri mari, 1,4 TDCi oferind o cifra oficiala de economie combinata in intervalul de 60mpg. Aproape 15 secunde este nevoie pentru a ajunge la 100 km/h .

Daca viteza este obiectivul tau,  Fiesta ST  2,0 litri cu un timp sub 9.0sec 0-100 km/h se combina cu un kit de caroserie inteligent si o suspensie revizuita pentru a face alegerea entuziastului, desi este distractiv sa fii pus la volanul oricarui Fiesta. Modelul pe benzina de 1,25 litri este foarte popular si alegerea noastra completa, desi s-ar putea sa doriti 1,4 sau 1,6 daca intentionati sa faceti frecvent excursii lungi in Fiesta. Motoarele mari pe benzina se apropie, de asemenea, de cifra oficiala medie a economiei de 49mpg de 1,25 litri. Optiunile includ Finesse, Studio, LX, Style, Zetec, Ghia, Zetec S si ST;. Aceasta vine cu aer conditionat in toate, cu exceptia modelului de 1,25 litri. Zetec adauga aspect mai sport si jante din aliaj, care sunt de asemenea standard la Ghia, Zetec S si ST Fiesta.

Istorie

Pana in 2002, fara o reproiectare majora in sapte ani, Fiesta incepe sa fie depasita de rivalii mai moderni si mai spatiosi. Drept raspuns, Ford a adoptat o abordare radicala, proiectand o masina care a remarcat putin accentul sportiv, dar care a oferit mult mai mult spatiu pentru scaunele din spate si utilitatea bagajelor.S-a ales varianta de stiluri de corp cu trei sau cinci usi, cumparatorilor care doreau si mai multa versatilitate oferindu-i optiunea modelului Fusion putin mai mare. Fiesta la nivel de intrare avea motoare pe benzina de 1,25 litri sau 1,20 litri mai mici, ambele nerelejabile, dar urmau sa se urmeze centrale mai bune in 2004. Spre sfarsitul acelui an, o noua instalatie pe benzina de 2.0 litri de 150 litri a fost instalata in noua ST Model cu 3 usi, in timp ce un diesel TDCi de 1,6 litri la fel de bun a reprezentat culmea gamei pentru cumparatorii cu 5 usi. Nu va faceti griji daca nu va puteti orienta catre unul dintre modelele de facelifted post-2005. Acesta a fost un cozonac si un cos, cu mici modificari cosmetice in interior si in exterior. Grila a fost actualizata cu un design de plasa de diamant, farurile erau mai ascutite si modelele laterale deveneau mai groase pe masura ce avansau inapoi. Luminile din spate au fost redimensionate, au fost barele de protectie, iar efectul general este o usoara indepartare fata Fiesta intr-o directie mai eleganta si mai dinamica. Calitatea materialelor interioare a fost, de asemenea, sporita.

Piese de schimb Ford Fiesta Mk5 2005-2008

Cat de repede imi voi primi piesele?

In loc sa mentinem un inventar limitat la fata locului, contractam cu furnizori din toata tara care pot expedia imediat piesa exacta pentru Aerostar-ul dumneavoastra. Nu este nevoie sa asteptati sa vina o comanda speciala; toate piesele noastre sunt gata la cerere si vor ajunge imediat la usa dumneavoastra. Veti avea, de asemenea, liniste sufleteasca cu sistemul nostru de urmarire fiabil, care va va informa exact cand sa va asteptati expedierea.

Sunteti mandru sa va mentineti Ford Aerostar pe drum, iar noi, la Piese-Ford.ro, ne angajam sa va ajutam sa faceti exact asta. Cu inventarul nostru urias de piese facute doar pentru monovolumul dvs., preturile noastre foarte mici si serviciul pentru clienti remarcabil, avem tot ce aveti nevoie pentru a va mentine plimbarea.

Piese Ford FIESTA | 2005-2008 | Mk5 Zetec Duratorq Duratec #66PP27O5K


ro
2024-07-23T00:36:15+00:00
Piese Ford FIESTA | 2005-2008 | Mk5 Zetec Duratorq Duratec #66PP27O5K
Piese auto Ford Fiesta 2005-2008 #66PP27O5K
Pentru multi oameni, Ford Fiesta evoca amintiri despre calatoriile rutiere in familie, cu carpooling si transportul totul sub soare. Acest vehicul emblematic, a fost proiectat pentru a se potrivi cu usurinta intr-un garaj standard, maximizand in acelasi timp spatiul interior de incarcare. Folosind piese aflate deja in parcul sau, Ford a reusit sa mentina costurile scazute, iar inlocuirea unor piese cu plastic si aluminiu a ajutat la usurarea greutatii sale si la cresterea eficientei consumului de combustibil. La urma urmei, Fiesta Mk5 2005-2008 a fost conceput in timpul din anii 1970, cand producatorii de automobile s-au concentrat pe modele de economisire a energiei. Costul intretinerii Bugetul dvs. poate fi mic aici: de la cateva sute euro pentru un exemplu bine folosit si cu aspect dur.Cu toate acestea, recomandam sa cheltuiti peste 500 euro pentru a va urca intr-o masina care nu are kilometri lungi sau care au nevoie de multa munca pentru a face asta. Un buget cuprins intre 500 si 1000 de euro  va livra selectii bogate pentru cei care cauta o masina pentru un sofer nou sau un al doilea proprietar. Cu atat de multa alegere, iti poti permite cu adevarat sa faci alegere, asa ca merita sa cauti masini cu mai putini proprietari, deoarece sunt mai susceptibile sa aiba toate documentele lor - facand mai usor sa verifici daca revizia a fost efectuata in mod regulat. Cat costa rularea unui Ford Fiesta hatchback? Un Ford Fiesta folosit ar trebui sa va coste foarte putin pentru a rula. Deservirea se poate face oriunde si este ieftin. Materialele consumabile, precum anvelopele si placutele de frana, sunt toate usor disponibile si, de asemenea, ieftine.Aceste servicii nu ar trebui sa va coste mai mult de 150 euro , in timp ce asigurarea ar trebui sa fie si la preturi accesibile; doar  Fiesta ST 150 atrage prime mai mari datorita caracterului sau sportiv. Ce ar trebui sa caut intr-un hatchback Ford Fiesta second? Franele anti-blocare au fost o optiune de cost, deci verificati daca au fost specificate cand sunt noi. De asemenea, airbagurile laterale au fost optionale in majoritatea modelelor.Ca si in cazul oricarei masini de aceasta varsta, este esential sa vina cu o istorie cuprinzatoare. Exista o multime de Fieste  asa ca nu exista niciun motiv pentru a cumpara o masina care nu are nici o hartie.Sunt foarte bine protejate impotriva ruginii, astfel incat orice semn de coroziune poate indica o reparatie necorespunzatoare a accidentului sau o vopsea ciobita care nu a fost tratata corect.Interiorul s-ar putea sa fie destul de greu si de neasteptat de privit, dar compromisul este ca se poarta bine. Daca exista un punct slab in interior, sunt manerele care permit accesul la scaunele din spate in modele cu trei usi: se stie ca se rup si costa aproximativ  60 de euro fiecare. Revizia ar fi trebuit sa fie efectuata in fiecare an sau 10.000-12.500 km, in functie de model, iar ST necesita o schimbare a curelei de agregate la 50.000 km. Recomandarile noastre ce Ford Fiesta hatchback ar trebui sa cumpar? Diesel are sens daca faceti kilometri mari, 1,4 TDCi oferind o cifra oficiala de economie combinata in intervalul de 60mpg. Aproape 15 secunde este nevoie pentru a ajunge la 100 km/h . Daca viteza este obiectivul tau,  Fiesta ST  2,0 litri cu un timp sub 9.0sec 0-100 km/h se combina cu un kit de caroserie inteligent si o suspensie revizuita pentru a face alegerea entuziastului, desi este distractiv sa fii pus la volanul oricarui Fiesta. Modelul pe benzina de 1,25 litri este foarte popular si alegerea noastra completa, desi s-ar putea sa doriti 1,4 sau 1,6 daca intentionati sa faceti frecvent excursii lungi in Fiesta. Motoarele mari pe benzina se apropie, de asemenea, de cifra oficiala medie a economiei de 49mpg de 1,25 litri. Optiunile includ Finesse, Studio, LX, Style, Zetec, Ghia, Zetec S si ST;. Aceasta vine cu aer conditionat in toate, cu exceptia modelului de 1,25 litri. Zetec adauga aspect mai sport si jante din aliaj, care sunt de asemenea standard la Ghia, Zetec S si ST Fiesta. Istorie Pana in 2002, fara o reproiectare majora in sapte ani, Fiesta incepe sa fie depasita de rivalii mai moderni si mai spatiosi. Drept raspuns, Ford a adoptat o abordare radicala, proiectand o masina care a remarcat putin accentul sportiv, dar care a oferit mult mai mult spatiu pentru scaunele din spate si utilitatea bagajelor.S-a ales varianta de stiluri de corp cu trei sau cinci usi, cumparatorilor care doreau si mai multa versatilitate oferindu-i optiunea modelului Fusion putin mai mare. Fiesta la nivel de intrare avea motoare pe benzina de 1,25 litri sau 1,20 litri mai mici, ambele nerelejabile, dar urmau sa se urmeze centrale mai bune in 2004. Spre sfarsitul acelui an, o noua instalatie pe benzina de 2.0 litri de 150 litri a fost instalata in noua ST Model cu 3 usi, in timp ce un diesel TDCi de 1,6 litri la fel de bun a reprezentat culmea gamei pentru cumparatorii cu 5 usi. Nu va faceti griji daca nu va puteti orienta catre unul dintre modelele de facelifted post-2005. Acesta a fost un cozonac si un cos, cu mici modificari cosmetice in interior si in exterior. Grila a fost actualizata cu un design de plasa de diamant, farurile erau mai ascutite si modelele laterale deveneau mai groase pe masura ce avansau inapoi. Luminile din spate au fost redimensionate, au fost barele de protectie, iar efectul general este o usoara indepartare fata Fiesta intr-o directie mai eleganta si mai dinamica. Calitatea materialelor interioare a fost, de asemenea, sporita. Piese de schimb Ford Fiesta Mk5 2005-2008 Cat de repede imi voi primi piesele? In loc sa mentinem un inventar limitat la fata locului, contractam cu furnizori din toata tara care pot expedia imediat piesa exacta pentru Aerostar-ul dumneavoastra. Nu este nevoie sa asteptati sa vina o comanda speciala; toate piesele noastre sunt gata la cerere si vor ajunge imediat la usa dumneavoastra. Veti avea, de asemenea, liniste sufleteasca cu sistemul nostru de urmarire fiabil, care va va informa exact cand sa va asteptati expedierea. Sunteti mandru sa va mentineti Ford Aerostar pe drum, iar noi, la Piese-Ford.ro, ne angajam sa va ajutam sa faceti exact asta. Cu inventarul nostru urias de piese facute doar pentru monovolumul dvs., preturile noastre foarte mici si serviciul pentru clienti remarcabil, avem tot ce aveti nevoie pentru a va mentine plimbarea.
2024

Accesorii Ford Fiesta 2005-2008

Catalog Piese Ford Fiesta 2005-2008