Produsul a fost adaugat la Favorite!
Produsul a fost sters de la Favorite!

Termeni si conditii ale ultilizarii www.Piese-Ford.ro

In momentul plasarii unei comenzi in magazinul online Piese-Ford.ro, cumparatorul isi exprima acordul cu inregistrarea unui cont pe adresa de email specificata si cu metoda de comunicare electronica prin intermediul email-ului si / sau telefonic. Transmiterea comenzii pe site va fi urmata de receptia unui email automat care atesta doar plasarea comenzii cu un numar de comanda. Comanda este finalizata doar dupa ce vanzatorul va confirma cumparatorului disponibilitatea stocului si a pretului (telefonic sau prin e-mail). Cumparatorul poate obtine mai multe informatii despre plasarea unei comenzi online din sectiunea Intrebari frecvente >>Cum cumpar<<.

Piese Ford Romania . Punct de lucru Șoseaua București-Ploiești Km. 20. NU suntem dealer sau afiliat Ford. Suntem un magazin care vinde aceste componente pe piata romananeasca. Amot Piese Import RO 44200159

Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectunile urmatoare. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ai termenilor si conditiilor, precum si ale ofertei de piese Ford, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. De asemenea, vanzatorul isi rezerva dreptul de a corecta eventuale erori ale produselor detalii tehnice sau preturi, fara a anunta in prealabil. Vanzatorul NU isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau disponibilitate stoc. Aceste erori nu obliga Vanzatorul la nici o actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Vanzator pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor de pe stocul acestora.
Confirmarea comenzii : disponibilitate stoc si pret este finalizata doar dupa procesarea acesteia de catre reprezentantii de vanzari.
Continuarea utilizarii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate. Tot continutul site-ului www.Piese-Ford.ro este proprietatea Vanzatorului si este aparat de Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Folosirea fara acordul scris al Vanzatorului a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie poze, descrieri, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice incalcare privind Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, ne puteti contacta la office@Piese-Ford.ro. Piese-Ford este marca inregistrata a Vanzatorului . Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul  www.Piese-Ford.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor.

Facturarea comenzilor
Fiecare comanda confirmata specifica produsele, preturile, modalitatea si termenul de plata sau livrare. Vanzatorul va emite cumparatorului o factura fiscala corespunzatoare pentru bunurile si serviciile livrate. Cumparatorul are obligatia de a furniza toate informatiile corecte necesare emiterii facturii fiscale in acord cu legislatia in vigoare.

Preturile si informatiile despre produsele noastre

Preturile prezentate in cadrul magazinului online Piese-Ford.ro includ TVA (19%). Preturile nu includ costurile de livrare. Preturile tiparite pe factura fiscala emisa cumparatorului vor fi identice cu cele specificate in mesajul de acceptare a comenzii de catre vanzator si nu cel din comanda plasata prin email de cumparator in cazul in care exista vreo diferenta de stoc, disponibilitate sau pret. Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site: textele, denumirile si descrierile produselor, caracteristicile tehnice, imaginile. Imaginile produselor sunt prezentate in cadrul magazinului online www.Piese-Ford.ro cu titlu informativ si pot fi diferite fata de produsele livrate prin culoare, accesorii, aspect logo, ambalaj. Vanzatorul nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea informatiilor si serviciilor de pe acest site. Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

Modalitati de  livrare

Livrarea pieselor auto Ford comercializate de catre vanzator, pe teritoriul Romaniei se face prin serviciul de curierat rapid, firma Fan Courier in maxim 24-48 ore, de la momentul finalizarii comenzii in intervalul orar de lucru al vanzatorului si al firmei de curierat. Toate comenzile lansate si finalizate pana la ora 14.00 vor fi procesate in ziua respectiva. Comenzile lansate dupa ora 14:00 vor fi procesate a doua zi. Comenzile lansate si finalizate sambata sau duminica din stoc se livrareaza in decursul zilei de marti. Coletele care se livreaza prin curier au factura, certificate de garantie atasate pe colet, intr-un plic transparent. Inainte de a arunca ambalajele va rugam sa desprindeti de pe colet documentele de expeditie si factura. Garantia produsului acopera produsul in sine si nu eventuale costuri manopera sau alte prejudicii aduse in urma nefunctionarii unui produs. Prin acceptarea acestei conditii de baza clientul a fost instiintat si a fost de acord prin comanda lansata pe Piese-Ford.ro. Orice alta reclamatie ulterioara NU va fi luata in considerare. Produsele se livreaza ambalate corespunzator, in cutii de carton si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare. Receptia marfii primite revine in sarcina clientului, constatare defecte datorate transportului. Orice reclamatie ulterioara nu va fii luata in considerare.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare a comenzii

In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Securitatea Datelor Personale
Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site conform Legea nr. 190/2018 GDPR in Romania. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

Inregistrarea ca membru newsletter
Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa furnizati o adresa de mail valida (exemplu@gmail.com). Sunteti de acord sa ne instiintati
imediat la un semn de activitate neautorizata sub numele dvs. Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati care le adauga. Prin inregistrea pe acest site sunteti de acord sa primiti oferte promotionale in legatura cu comanda plasata , notificari de preturi sau stocuri limitate , cum sa folositi contul de client sau alte benificii care le au clientii nostri. In cazul ca NU doriti sa mai primiti aceste notificari in contul de client aveti lista de notificari la adresa https://www.piese-ford.ro/abonari unde aveti posibiltatea de debifa optiunile de marketing. Daca totusi nu mai doriti deloc sa faceti parte din clientela PieseFord.ro aveti posibilitatea de a va sterge contul aici https://www.piese-ford.ro/setari_siguranta . In cazul in care vom primi mail in care va exprimati dezacordul vizavi de acest sistem de comunicare mail sau sms in functie de cum utilizati contul de client plasati comenzi dar totusi nu mai doriti sa fiti notificat de faptul ca ati facut o comanda sau ati primit o oferta personalizata ne REZERVAM DREPTUL de a va dezabona din oficiu . Activitatea dumneavoastra pe acest site este monitorizata . In cazul in care se constata ca se aduc abuzuri vom lua masuri de protectie improtriva accesului fraudulos prin metode automate de securitate.

Copyright
Elemente din continutul siteului - elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date - sunt proprietatea Piese-Ford.ro si sunt aparate de Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe,. Folosirea fara acordul Piese-Ford.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Limitare de responsabilitate
Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site. Deasemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi. Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de Piese-Ford.ro , violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la office@Piese-Ford.ro astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.

Dispute si Conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Acceptati si intelegeti in mod expres ca:

Nu oferim in nici un fel garantie ca serviciul va fi potrivit cerintelor dvs. sau ca serviciul va fi sigur si fara erori de orice fel. Nu suntem responsabili si nu putem fi tinuti responsabili in nici un fel, direct sau indirect, pentru orice paguba  si/sau problema, de orice natura, ca urmare a folosirii serviciului nostru.

Conditii contractuale:
Folosind Piese-Ford.ro, acceptati fara nici un fel de limitare conditiile de mai jos si sunteti de acord ca acest lucru are valoarea unui contract, acceptat in mod tacit, intre dumneavoastra si Piese-Ford.ro. Daca nu doriti sa fiti angajati in respectarea acestor conditii, va rugam sa nu folositi serviciile disponibile in cadrul acestui website.

Incheiat intre:

Furnizor Piese-Ford.ro
Beneficiar
Sunteti beneficiar prin acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului si a conditiilor contractuale.
Durata contractului
1  Prezentul contract intra in vigoare in momentul confirmarii de catre Piese-Ford.ro a comenzii lansate de Consumator.
2. Confirmarea comenzii de catre Piese-Ford.ro se va face prin e-mail si SMS pe adresa de corespondenta furnizata de catre Consumator.
Dreptul de retragere
1. Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produselor,
fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
2. Apeland la dreptul de denuntare unilaterala a contractului Consumatorul va trebui sa plateasca valoarea returnarii produselor,
transportul fiind suportat in totalitate de consumator.
3. Piese-Ford.ro va rambursa sumele platite de consumator pentru livrarea produselor fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor.
4 Pentru platiile online efectuate prin card in rate banca BRD nu are optiune de refund , pentru a restitui banii se vor opri taxe si
comisioane pentru banca BRD in valoare de 9 % din suma platita
5 Transportul pentru piesa veche la schimb este suportat de client si restituirea baniilor va fi suportata de Piese-Ford.ro

Obligatiile Piese-Ford.ro
1. Sa livreze produsele in ambalajele originale ale producatorului, sigilate si fara deteriorari.
2. Sa livreze produsele comandate de Consumator in cantitatile, la pretul si in timpul prevazut in confirmarea comenzii;
3. Sa returneze sumele platite de Consumator in situatia denuntarii unilaterale de catre acesta a contractului;
4. Sa informeze Consumatorul in situatia intarzierii sau imposibilitatii asigurarii produselor comandate in totalitate sau partial.
5. In situatia in care Consumatorul denunta contractul in baza prevederilor, renuntand la comanda sa, Piese-Ford.ro este obligat sa nu mai livreze produsele.
6. Consumatorul poate sa-si prezinte reclamatiile: pe adresa de mail office@Piese-Ford.ro
7. Garantia produselor- vezi capitolul Garantie piese Ford
 
Obligatiile consumatorului

1. Se obliga sa ia la cunostinta prevederile Conditiilor generale de utilizare ale magazinului online Piese-Ford.ro si recunoaste ca a fost
de acord cu ele la efectuarea comenzii si implicit semnarea acestui contract.
2. Se obliga sa plateasca valoarea contractului (valoare produse si valoare livrare) la primirea produselor.

Prevederi finale
1. Contractul are la baza prevederilor Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, aprobata si modificata prin Legea nr. 51 din 21.01.2003
2. Acest contract a fost intocmit in baza comenzii Consumatorului.


INFO CONSUMATOR, PROTECTIA CONSUMATORILOR ANPC apasa aici

0800.080.999
Termen si conditii Piese-Ford.ro

Parteneri Netopia Payments si EuPlatesc