Produsul a fost adaugat la Favorite!
Produsul a fost sters de la Favorite!

Rate fara dobanda prin cardul CardAvantaj de la Credit Europe Bank

CardAvantaj – cel mai iubit card de rate din Romania.

Este primul card de cumparaturi cu plata in rate fara dobanda;
Suntem pe piata din Romania din anul 2003;
Este primul card care a oferit rate fara dobanda pentru cumparaturi in strainatate;
Este primul card de credit care iti ofera bonus pentru orice tranzactie pe care o faci, cumparatura sau retragere de numerar de la ATM.
 

Plata ramburs
Plata se face în lei, integral, la livrare cand curierul iti aduce coletul
 
Ordin de plata
Acest tip de plata se face doar in baza facturii proforme trimise de Piese-Ford.ro pe adresa de e-mail asociata contului de pe care se plaseaza comanda. Livrarea produselor se face dupa confirmarea platii proformei emise in contul specificat in document. In cazul persoanelor juridice, pentru a intra in posesia coletului sunt necesare actul de identitate si o imputernicire din partea firmei. Optiunea ordin de plata este destinata doar persoanelor juridice. Comanda este rezervata 72 de ore. Dupa 20 minute de la comanda vei primi notificare de plata. In cazul in care nu se face confirmarea platii in platforma online in cele 72 de ore, comanda este anulata automat.
 

Rate fara dobanda prin cardul de credit StarBT de la Banca Transilvania

STAR, cardul tau de cumparaturi de la Banca Transilvania

STAR Forte este cardul de cumparaturi, cu o linie de credit generoasa, cu care poti cumpara in 6 RATE fara dobanda pentru sume de peste 200 lei si care iti aduce cumparaturi castigatoare. De fiecare data, cand folosesti cardul la cumparaturi, primesti bani in puncte STAR pe card. 1 punct = 1 leu*

Ce poti face cu punctele? Acestea sunt bani pe care ii poti cheltui in reteaua magazinelor partenere STAR. Piese-Ford.ro este unul dintre acestea.

Rate fara dobanda prin cardul de credit Bonus Card de la Garanti BBVA

Liber la cumparaturi cu Bonus Card!

Bonus Card de la Garanti BBVA, primul card de credit cu cip din Romania, iti ofera posibilitatea de a face cumparaturi online pe www.piese-ford.ro. Plateste online cu cardul Bonus Card. Acumuleaza bonus de fiecare data cand cumperi din magazine. Bonusul acumulat poate fi folosit pentru noi cumparaturi, pentru ca reprezinta bani din care poti achita valoarea integrala sau partiala a produselor achizitionate;

Rate fara dobanda prin cardul de credit allinclusive de la BRD Finance

Iti stam la dispozitie oricand ai nevoie de o solutie de finantare adaptata planurilor tale! Daca ai deja un card BRD Finance Mastercard, poti opta pentru: 3/6/ rate 0% dobanda

Plata in rate fara dobanda prin cardurile de credit BCR

Vrei sa te bucuri si tu de beneficiile cardului de credit BUN DE PLATA de la BCR? Plateste cu cardul tau de credit BCR in reteaua Piese-Ford.ro si beneficiezi de rate fara dobanda!

Plata in rate fara dobanda prin cardurile de credit Alpha Bank

 Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit) . Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

Plateste prin cardul tau de credit pe Piese-Ford.ro si poti beneficia de 6 rate fara dobanda!

Daca esti posesorul unui card de credit emis de First Bank pentru persoane fizice sau persoane juridice poti solicita plata in rate direct online la magazinele afilitate serviciului „Eu Platesc”.

  • Visa Franklin
  • Visa Exclusive Gold
  • Visa Business Standard
  • Visa Business Gold
    Pentru a plati online cu cardul in rate trebuie sa,  Alegi optiunea de plata "Online prin card bancar” .   Introduci datele cardului . Specifici numarul de rate dorit.

Selecteaza metoda de plata Card de credit promo * sau de debit, apasa butonul Finalizeaza comanda si vei fi redirectionat in pagina de plata MobilPAY, sau EuPlatesc dupa tipul bancii selectate, unde vei introduce datele cardului. Dupa introducerea acestora vor aparea optiunile de rate disponibile. Dupa alegerea numarului de rate apasa butonul Plateste, iar tranzactia urmeaza sa fie confirmata printr-un e-mail pe adresa asociata contului tau Piese-Ford.ro. In cazul in care plata nu se confirma, vei primi un mesaj de reincercare dupa 15 minute, sau o poti plati in contul tau ulterior selectand metoda de plata cu cardul in rate dobanda dar nu mai tarziu de 24 de ore. In cazul in care cardul tau are optiunea de rate prin SMS, numarul de rate va fi selectat dupa primirea SMS-ului de la banca, dupa apasarea butonului Plateste. Produsele care sunt selectate cu plata prin card sunt rezervate doar 24 de ore. Dupa acest timp comanda va fi anulata automat.

Acestia sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi:
1 Completeaza datele cardului tau
2 Alege numarul de rate (in functie de tipul de card si programul disponibil)
3 Apasa butonul "Plateste".

Nu se percepe comision suplimentar pentru tranzactii.
Pentru garantarea sigurantei tranzactiilor, Piese-Ford foloseste platforma MobilPay sau EuPlatesc. In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv. Procesarea datelor de card se face exclusiv prin intermediul Mobilpay sau Euplatesc. Piese-Ford.ro nu solicita si nu stocheaza detalii referitoare la cardul tau !

Plata ramburs

Plata se face in lei, integral, la livrare cand curierul iti aduce coletul

Ordin de plata

Acest tip de plata se face doar in baza facturii proforme trimise de Piese-Ford.ro pe adresa de e-mail asociata contului de pe care se plaseaza comanda. Livrarea produselor se face dupa confirmarea platii proformei emise in contul specificat in document. In cazul persoanelor juridice, pentru a intra in posesia coletului sunt necesare actul de identitate si o imputernicire din partea firmei. Optiunea ordin de plata este destinata doar persoanelor juridice. Comanda este rezervata 72 de ore. Dupa 20 minute de la comandad vei primi notificare de plata. In cazul in care nu se face confirmarea platii in platforma online in cele 72 de ore, comanda este anulata automat.

Parteneri Netopia Payments si EuPlatesc