Produsul a fost adaugat la Favorite!
Produsul a fost sters de la Favorite!

Client existent

Client nou

Bine ati venit la Piese-Ford.ro. Prin inregistrarea pe site-ul nostru veti putea comanda piese pentru masina dumneavoastra Ford rapid si usor. Aditional veti beneficia si de:
Salvarea masinilor in cont pentru o cautare mai rapida a pieselor.
Primiti oferte speciale si promotii pentru masinile dumneavoastra.
Comanda rapida pe baza datelor salvate de plata si livrare.

Va rugam sa faceti click pe butonul urmator pentru crearea unui cont:

Ce sunt piesele OEM Ford?

OEM este un acronim pentru Original Equipment Manufacturer. Daca o piesa Ford este „OEM”, a fost proiectata si fabricata de Ford pentru modelele Ford – si nu altele. Piesele aftermarket, totusi, sunt diferite; sunt produse de producatori terti pentru a se potrivi cu o varietate de marci si modele. Din acest motiv, piesele aftermarket sunt adesea mai putin costisitoare decat piesele OEM, iar selectiile sunt mult mai mari. Problema cu piesele aftermarket este ca nu se potrivesc intotdeauna corect si, deoarece sunt produse in masa, calitatea materialelor utilizate este adesea inferioara. Piesele OEM Ford sunt proiectate pentru a se potrivi vehiculelor Ford, indiferent daca sunt instalate sub capota sau la vedere. Desi s-ar putea sa va bucurati de economii imediate la o piesa aftermarket, sunt sanse sa fiti nevoit sa o inlocuiti mult mai devreme decat ati face cu o piesa OEM Ford.

Care sunt beneficiile pieselor OEM Ford?

Sa vorbim mai in profunzime despre avantajele alegerii pieselor OEM Ford fata de piese aftermarket. Iata o privire asupra modurilor in care piesele OEM sunt superioare:

  • Fiabilitate: Piesele aftermarket sunt de obicei produse ieftin, motiv pentru care sunt mai accesibile decat OEM. Aceasta inseamna ca piesele de piesa de schimb deseori defecteaza mai usor, creand posibile riscuri de siguranta si generand costuri de inlocuire a pieselor.
  •  Performanta: piesele OEM Ford sunt fabricate special pentru vehiculele Ford. Ele ofera cea mai buna potrivire posibila si performanta de lunga durata.

Optiuni: Piesele aftermarket sunt disponibile pentru aproape fiecare marca de masini. Aceasta inseamna ca selectia poate fi coplesitoare. Cand cumparati OEM, puteti intra direct in centrul de piese al unui dealer si le puteti spune de ce aveti nevoie sau il puteti comanda online. Nu este nevoie sa cautati si sa comparati preturile sau specificatiile.

  • Garantia pieselor Ford: piesele OEM Ford sunt acoperite de o garantie de 2 ani/kilometraj nelimitat, oferindu-va liniste sufleteasca in timp ce calatoriti prin tara
  • Acoperirea garantiei: Daca masina dvs. este inca protejata prin garantie, va puteti anula acoperirea daca utilizati o piesa de schimb care cauzeaza daune.

Ce este o piesa OEM Ford?

OEM inseamna Original Equipment Manufacturer si reprezinta piese care sunt produse de Ford Motor Company care sunt specifice vehiculului dumneavoastra. Cand cumparati orice piesa OEM Ford de la Piese-Ford.ro, stiti ca obtineti o piesa care nu numai ca se va potrivi perfect, ci va functiona 100% asa cum era prevazuta pana in ziua in care vehiculul a iesit din linia de asamblare.

De ce ar trebui sa cumpar piese OEM pentru vehiculul meu Ford?

Calitate - Dupa cum sa mentionat mai sus, piesele OEM sunt fabricate special pentru vehiculul dumneavoastra Ford. Se vor potrivi si vor functiona ca si cum masina sau camionul dvs. tocmai ar fi fost construite. Toate piesele OEM Ford sunt fabricate exact la fel, astfel incat sunteti sigur ca obtineti piesa de cea mai inalta calitate de fiecare data. Cu piesele aftermarket, calitatea va varia, deoarece unele dintre ele folosesc metale si materiale de calitate mult inferioara atunci cand isi produc piesele pentru vehiculul dumneavoastra.

Comandati online piese OEM Ford astazi


Puteti solicita orice piesa pentru vehiculul dumneavoastra Ford astazi, daca o avem in stoc, o puteti ridica in 24 de ore. Daca trebuie sa comandam piesa de la Ford, va vom anunta despre un timp estimat de livrare. Amintiti-va, puteti cumpara doar piese OEM originale Ford de la o reprezentanta Ford. Magazinele locale de piese nu vand piese OEM Ford, ci doar piese de schimb de calitate scazuta. Daca nu sunteti sigur de piesa sau setul de piese de care aveti nevoie, va rugam sa sunati astazi departamentul nostru de piese si va vom ajuta sa determinati piesele OEM potrivite de care aveti nevoie pentru vehiculul dumneavoastra Ford astazi.

Bun venit la departamentul nostru de piese

Indiferent daca vehiculul dumneavoastra are nevoie de reparatii sau intretinere de rutina pentru a-l mentine in functiune, cele mai bune piese de utilizat sunt piesele OEM sau ale producatorului de echipamente originale. Repararea sau intretinerea vehiculului dvs. cu piese OEM va asigura ca masina, camionul, camioneta sau SUV-ul dvs. Ford vor functiona mai bine, vor dura mai mult si vor continua sa functioneze atunci cand aveti nevoie. La reprezentanta noastra, oferim piese Form OEM de inalta calitate si fiabile pentru reparatii auto. Putem comanda o mare varietate de piese OEM Ford, totul de la faruri, stopuri, oglinzi si bare de protectie de schimb pana la piese de frana, piese de directie si suspensie, piese de motor, piese de transmisie si transmisie si multe altele.