Produsul a fost adaugat la Favorite!
Produsul a fost sters de la Favorite!

GARANTIA FORD PROTECT

PIESE originale FORD, MOTORCRAFT® si OMNICRAFT ® :

IMPORTANT: Acesta este un rezumat al aspectelor importante ale garantiei. Pentru mai multe informatii, cumparatorul va consulta Manualul de garantie si politici Ford .
Ford Motor Company ofera o garantie limitata pentru piesele noi Ford, Motorcraft, Omnicraft vandute clientilor din Romania prin intermediul magazinului autorizat Piese-Ford.ro. Vanzatorul autorizat garanteaza ca orice piesa noua Ford , Motorcraft , Omnicraft vanduta care se dovedeste a fi defecta in materialul furnizat din fabrica va fi reparat, inlocuit sau schimbat la discretia Ford. Se poate aplica o acoperire unica de garantie. Clientul trebuie sa returneze piesa vanzatorului cu factura originala datata pentru verificarea achizitiei.
 
GARANTIA LIMITATA FORD PROTECT :
 Marcile acoperite sunt : Ford Original, Ford Original Reconditionat, Motorcraft, Omnicraft vandute online in catalogul oficial Ford.

    24 de luni / kilometri nelimitati.
    Fara exceptii comerciale.
    Garantia incepe la data achizitiei pentru clientul cu amanuntul
    Se acorda doar persoanelor fizice pentru achizitii online prin sistem ramburs sau plata cu cardul online

 NOTE:

    Garantia limitata poate fi onorata de catre montatorul initial sau orice dealer Ford cu conditia sa fie service autorizat RAR . Poti verifica acest lucru la adresa oficiala pentru lista service autorizate din Romania. Inainte de a efectua montajul verificati daca face parte din aceasta lista aici
    Costuri limitate cu forta de munca. Consultati vanzatorul pentru o copie a garantiei limitate. Clientii „do-it-yourself” nu sunt eligibili pentru rambursarea contravalorii fortei de munca.

RAMBURSAREA CONTRAVALOARE MANOPERA - GARANTIA FORD PROTECT

Dealerii Ford sau montatorii autorizati sunt eligibili pentru rambursarea fortei de munca limitat la maxim 850 ron tva inclus
    Garantia pentru piese si rambursare fortei de munca trebuie sustinute cu documentatie:
    Comanda de reparatie care sa includa numarul de identificare a vehiculului (VIN) si data reparatiei.
    Masuri luate pentru a determina cauza defectului justificate cu rezultate diagnostice.
    Munca rambursata va fi calculata pe baza orele standard enumerate in Timpul de munca Ford Service. Manualul standardelor inmultit cu pretul orei dealerului aprobat sau valoarea reala a fortei de munca, oricare este mai mica.

Orice produs vandut pe Piese-Ford.ro beneficiaza de o garantie standard. Aceasta garantie acopera, in cele mai multe cazuri, doar defectiunile cauzate de deteriorarea unor componente sau nefunctionarea produsului din vina producatorului. Pentru a veni in intampinarea tuturor situatiilor, inclusiv a celor generate de accidente neprevazute, am creat, asigurarea Ford Protect, disponibila online, pentru produsele vandute de Piese-Ford.ro. Aceasta garantie se refera la rambursarea inclusiv a manoperei platita de client la momentul montajului piesei achizitionate prin intermediulul catalogul Ford. Asigurarea Ford protect este valabila un an sau doi ani in functie de necesitatea clientului. Poate fi achizitionata doar o data cu produsul si nu separat sau retroactiv.

Dauna totala:  se considera dauna totala situatia in care bunul asigurat a fost distrus, in urma producerii unui eveniment asigurat, iar repararea bunului sau inlocuirea cu un produs reconditionat nu este posibila sau, din punct de vedere economic, costul reparatiei nu se justifica (depaseste suma asigurata din garantie).

Dauna partiala: se considera dauna partiala situatia in care, in urma producerii unui eveniment asigurat, bunul asigurat poate fi reparat si readus la starea anterioara producerii evenimentului. Costul reparatiei (piese, manopera, transport etc.) nu trebuie sa depaseasca suma asigurata din garantie.

LIMITAREA GARANTIEI:

    Aceasta garantie nu acopera piesele care se defecteaza din cauza abuzului, utilizarii gresite, neglijentei, modificarii, impactului, accidentului, curselor sau utilizarea de piese non-Ford sau piese instalate in alte vehicule, altele decat cele enumerate in cataloagele autorizate Ford, inclusiv alte marci Ford Motor Company sau piese care sunt inlocuite ca parte a intretinerii normale.
    In masura permisa de lege, pierderi de timp, inconveniente, pierderea utilizarii vehiculului, pierderi comerciale si consecinte daunele nu sunt acoperite.
    Nu exista nicio alta garantie expresa pentru piesele de schimb furnizate de Ford Motor Company, cu exceptia unei obligatii precum Ford este posibil sa fi presupus in Manualul sau de garantie si politica Ford sau in alte declaratii de garantie emise de dealer/distribuitor.
    Orice garantie implicita de vandabilitate sau adecvare pentru un anumit scop este limitata la durata acestei garantii.

Cum cumpar ?

    La momentul achizitionarii Garantiei Ford Protect, clientul va plati contravaloarea acesteia conform ofertei de pret afisata pe site-ul Piese-FORD. In urma achizitiei, clientul va primi certificatul de Garantie Ford Protect, in format electronic, pe e-mail, la adresa inregistrata in contul clientului. De asemeni in contul de client poate fi descarcata si printata. Este un serviciu optional, contra cost, oferit clientilor persoane fizice ce achizitioneaza un produs din categoriile desemnate semnalizate in acest sens !

Termeni si conditii
Serviciul acopera toate defectele de natura mecanica sau electrica, in conditiile descrise in certificatele de garantie eliberate de producatori si in certificatul Garantie Ford Protect, certificat ce poate fi descarcat din contul de client in baza produsului achizitionat. Serviciul se refera doar la produsele pentru care a fost achizitionat, produse ce sunt identificate pe baza de Finis Number, certificat de garantie standard in original (certificatul de garantie al producatorului) si factura de achizitie (copie sau original). Produsul trebuie sa fie in configuratia originala si sa nu fi suferit deteriorari sau interventii neautorizate.Pentru a beneficia de Garantie Ford Protect, clientul trebuie sa inregistreze solicitarea pentru acest serviciu, prin predarea produsului la Piese-FORD completand formularul de aici. In ambele situatii produsul trebuie sa fie insotit obligatoriu de certificatul de garantie standard (certificatul de garantie al producatorului) si factura sau facturile de achizitie (copie sau original), facturi pe care trebuie sa apara produsul pentru care se face solicitarea si serviciul Garantie Ford Protect aferent. In situatia in care se solicita preluarea nejustificata a produselor in service, Piese-FORD isi rezerva dreptul de a percepe o taxa de diagnosticare si/sau transport. Timpul de nefunctionare prelungeste in mod corespunzator termenul de garantie. Acest interval se considera din momentul inregistrarii in unitatea de service, pana la aducerea produsului in stare de utilizare normala si notificarea clientului in scris ( mail ), in vederea trimiterii produsului.
Piese-FORD poate transfera obligatiile ce rezulta din onorarea acestui serviciu catre o terta parte, drepturile clientului nefiind afectate in nici un fel de acest lucru. Serviciul Garantie Ford Protect este asigurat doar pe teritoriul Romaniei.
Garantie Ford Protect este un serviciu contra cost oferit de catre Piese-FORD.
Garantie Ford Protect este in conformitate cu drepturile prevazute de legislatia in vigoare privind protectia consumatorului.
 
Reparatii repetate
 
In situatia in care produsul, pentru care s-a achizitionat serviciul Garantie Ford Protect, sufera intr-un interval de 6 luni trei reparatii repetate atunci clientul are dreptul sa solicite inlocuirea produsului sau rambursarea contravalorii sale integrale. Defectele pentru care se fac reparatiile trebuie sa incadreze in termenii si conditiile certificatului de garantie Garantie Ford Protect .
 
Returnare
 
Clientul poate renunta la serviciul Garantie Ford Protect si solicita returnarea contravalorii acestuia intr-un termen de 30 de zile calendaristice de la data achizitiei, daca in aceasta perioada nu a beneficiat de acest serviciu. Solicitarea de renuntare trebuie facuta de catre clientul final in scris completand formularul de aici, cel tarziu in a 30-a zi de la data facturarii serviciului  Garantie Ford Protect .
 
PDN (produs defect de nou)
 
In situatia in care produsul pentru care a fost achizitionat serviciul Garantie Ford Protect este defect de nou si se inlocuieste cu un produs identic, produsul primit la schimb beneficiaza de Garantie Ford Protect in aceiasi termeni si conditii. Daca produsul aflat in situatia PDN se storneaza, atunci se va storna si contravaloarea serviciului Garantie Ford Protect aferent.
 
Drepturi de transfer
In cazul in care produsul acoperit de Garantie Ford Protect  este revandut sau instrainat catre o terta parte, produsul in cauza beneficiaza in continuare de facilitatile Garantie Ford Protect in aceleasi conditii enumerate mai sus.

Cum pot sa incetez / reziliez contractul?

    Garantia se poate rezilia in primele 30 zile* de la incheiera asigurarii si se returneaza piesa asigurata, fara a fi necesar invocarea unui motiv . In conditiile in care nu s-au produs riscuri asigurate, se va returna integral prima achitata, in baza cererii scrise de renuntare la garantie. Aceasta se poate face din contul de client Piese-FORD.ro la sectiune retur.
    Poti solicita rezilierea politei si dupa 30 zile de la intrarea in vigoare a asigurarii. In acest caz, Piese-FORD retine primele de asigurare pentru perioada scursa de la incheierea asigurarii, pe zile de asigurare, in proportie de 1/365 din prima anuala, iar diferenta de prima iti este restituita daca nu au fost avizate daune.
    Acest serviciu functioneaza independent fara sa afecteze celelalte servicii standard oferite de catre Piese-FORD, cum ar fi 30 de zile drept de retur.
    Solicitarea de reziliere a garantiei se poate face direct din site-ul Piese-Ford.ro accesand si completand formularul din contact

Citeste aici despre garantia standard

www.Piese-Ford.ro Dealer Oficial Piese Ford Romania