Produsul a fost adaugat la Favorite!
Produsul a fost sters de la Favorite!

La 16 iunie 1903, Henry Ford a infiintat Compania Ford Motor din Detroit, Michigan. In cei 112 ani de istorie, Ford a devenit pentru a deveni una dintre cele mai mari companii internationale din lume. Astazi, produsele sale si inovatia sunt inca in fruntea industriei, revolutionand viitorul vehiculelor electrice. Ford a fost recunoscuta ca una dintre cele mai inovatoare 50 de companii de catre revista FastCompany.

Ford Tools - Scule dedicate pentru Ford

Echipa de experti de la NINE HKG Ltd., cu o experienta de peste 20 de ani in dezvoltarea si producerea de instrumente de calitate, si-a unit fortele cu Ford Motor Company pentru a dezvolta o linie unica de produse care sa onoreze mostenirea stabilita de Henry Ford in ceea ce priveste productia de bunuri de incredere si la preturi accesibile. NINE HKG Ltd., in calitate de licentiat oficial oficial global al Ford Tools Lineup, a numit mai multi distribuitori din intreaga lume pentru a raspunde mai bine nevoilor specifice ale tarilor si regiunilor de pe glob. Am decis sa investim in echipamentele Ford prin promovarea si implementarea acestora in piata locala pentru ca am dorit sa ne extindem catre o noua categorie de clienti si am vazut un adevarat potential de dezvoltare. Care sunt gamele de produse vandute? Cui se adreseaza?
Generatoarele si masinile de curatat cu presiune pot fi utilizate in scop comercial si rezidential (in cazul penelor de curent sau pentru alimentarea unui magazin etc.)

Categorii de scule Ford Tools disponibile online din stoc sau la comanda

  •     Scule electrice
  •     Scule de mana
  •     Accesorii
  •     Scule pentru atelier
  •     Aspiratoare
  •     Generatoare
  •     Lanterne LED
  •     Spalare cu presiune
  •     Motopompe


Fabricate in SUA
Fabricarea noastra superioara practicile sunt deasupra orientarilor recomandat prin control agentii. Aceste linii directoare furnizeaza cerinte pentru a se asigura ca produsele ating standardele de calitate a companiei Ford Motor Company. Sculele de mana printre care enumeram: chei fixe si inelare, surubelnite, tubulare si imbusuri impreuna cu sculele electrice: masini de gaurit cu percutie, masini de insurubat cu acumulatori, fierastrau pendular si polizor unghiular sunt adresate micului pasionat de diverse reparatii ce pot fi facute in gospodarie. Marci comerciale Ford Motor Company utilizate sub licenta pentru Nine HKG, Ltd. Ford Tools noua gama profesionala a fost inspirat de Ford F150. Designul impresionant al Ford Truck 2016 F150 ofera o platforma conceptuala unica pentru Unelte electrice. Forme geometrice puternice ridicate, lungi unghiuri drepte si canale taiate adanc consolideaza rezistenta la proiectare. Instrumente electrice profesionale Ford Tough continua marca Ford traditie prin designul lor durabilitate. Instrumentele noastre sunt fiabile, puternice, robuste, si raspunde celor mai ridicate solicitari, datorita duratei lor lungi de viata si ridicate si performanta