Produsul a fost adaugat la Favorite!
Produsul a fost sters de la Favorite!

Livrari de piese auto pentru catalogul Piese-Ford.ro

- Livrare gratuita catre orice localitate aflata in zona de livrare Fan Courier curier nostru agreat, pentru toate comenzile de peste 2999 lei.
Nu se percep alte taxe indiferent de zona sau kilometri exteriori. Taxa pentru deschidere colet 10 lei se adauga in plus la comanda si se plateste in prealabil curierului pentru verificare produse inainte de achizitie.
- Pentru comenzile mai mici de 2999 lei se aplica o taxa de transport de 30 de lei, inserata in factura achizionata.
- Garantie persoane fizice : 24 luni pentru piese Ford originale, 12 luni aftermarket, in condiitiile respectarii montajului in service autorizat RAR, dovada montaj deviz montaj, factura si bon fiscal montaj. Pentru persoanele juridice garantia este de 12 luni la toate produsele respectand aceleasi conditii montaj autorizat.

Comanda minima pe www.Piese-Ford.ro este de 50 lei

Piesele care nu sunt in stoc si sunt disponibile la comanda au termen de livrare 6 - 25 zile lucratoare termen mediu necesare pentru importul din Germania sau alte depozite din Europa ale Ford. Acest termen poate fi depasit in functie de disponibilitate
- Produsele se pot returna in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului, in ambalajul original si fara sa fi fost montate pe masina prin dreptul de retragere. Dreptul de retur se face conform OUG 34/2014 art. 9/1 in termen de 14 zile - conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de retragere, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma clauzei urmatoare: "consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere"
- Inainte de expirarea perioadei de retragere de 14 zile, consumatorul informeaza profesionistul (vanzatorul) cu privire la decizia sa de retragere din contract, in scris la adresa de e-mail office@Piese-Ford.ro sau prin intermediul contului sau de client prin efectuarea procesului de retur produs. In intermediul contul de client aplicatia pentru retur beneficiaza de transport gratuit.
- Comenzile se plaseaza exclusiv online, telefonic se poate oferi doar consultanta in vederea achizitiei.
- Confirmarea de primire a comenzii de catre echipa Piese-Ford se face automat prin email si SMS.
- Comenziile de piese Ford peste 999 ron la comanda inport Germania necesita plata avans integrala cu cardul. Nu este disponibil ramburs
- Pentru produsele care necesita piesa veche la schimb fara ca aceasta sa fie disponibila in momentul primirii marfii de catre client, urmand a fi demontate de pe masina ulterior, se va achita contravaloarea (garantia) piesei vechi de catre client, urmand ca suma sa fie restituita dupa trimiterea si primirea piesei vechi la sediul noastru. Preturile pentru produsele listate pe site nu includ aceasta garantie. Se comunica ulterior. Pentru a va informa despre aceste piese si care sunt ele in sectiunea produselor urmatoare exista informare referitor la piesa veche conditii retur.

Lista pieselor cu piesa veche la schimb este urmatoarea : modul cutie automata, cutie manuala, cutie viteza automata, set ambreiaj automat , volanta, alternator, electromotor, modul ecu, etrier, caseta directie, planetara, pompa servodirectie, compresor clima, catalizator DPF, galerie evacuare ,turbosuflanta, supapa EGR, pompa injectie, bloc motor, injector, chiulasa, grup sau cardan
- Va rugam insistent ca la primirea coletului sa receptionati cu atentie piesele primite ! Eventualele sesizari legate de lipsa unor repere sau de avarierea lor pe durata transportului trebuie reclamate agentului de la firma de curierat chiar la primirea coletului; este obligatoriu incheierea unui proces verbal de constatare cu reprezentantul firmei de curierat !